TUINAANLEG & TUINONDERHOUD

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen, zowel private als bedrijfstuinen.

Tuinaanleg

De basis voor een mooie tuin is een doordacht tuinontwerp. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.  De eerste stap is steeds een verkennend gesprek, waar we goed luisteren naar de wensen en de verwachtingen van de klant.

Vervolgens meten we de tuin nauwkeurig op en tekenen we een voorontwerp.
Na de bespreking van het voorontwerp brengen we de aanpassingen in kaart en zo komen we tot een definitief tuinplan.

Wij kunnen instaan voor de volledige aanleg van uw tuin: grondwerken, aanleggen van gazons en gras, beplanting, sierbestrating, terrassen, borders ... Wanneer u met ons werkt, heeft u het grote voordeel dat u 1 aanspreekpunt hebt. Is er ergens een probleem? Geen zorg, wij zorgen voor een oplossing.

Tuinonderhoud

Heeft u zelf geen groene vingers? Is de wil er wel, maar ontbreekt u de kennis of de tijd om goed voor uw tuin te zorgen? Dan nemen wij u de tuinklussen graag uit handen. We spreken goed af welke klussen wij uitvoeren en welke klussen u eventueel zelf graag wil blijven doen.

Mogelijkheden zijn dat wij bijvoorbeeld instaan voor het tuinonderhoud in het voor- of najaar of wekelijks het gras maaien. Wij leveren steeds maatwerk en persoonlijk contact staat bij ons voorop.

U zal zien dat uw tuin laten onderhouden door een professional een heel grote meerwaarde biedt voor uw tuin.

Top